DE STREETFOOD BAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 306 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Streetfood bar. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2023 om 14:59 arrived hot, took some time, the chicken added to the noodlesoep was very dry and bland tasting. had to add a lot of my own spices.
4 jan 2023 om 18:06 De kiploempia's hadden wat weinig smaak. Mix 3 rijstgerechten: voldoende rijst, rund curry en gele curry kip lekker maar weinig vlees! Gemengde groenten tofu lekker maar 5 blokjes tofu is wel weinig! Alles was erg vers en goed warm bij het afhalen!
29 dec 2022 om 11:20 Het wachten waard! Heerlijk eten!
28 dec 2022 om 21:08 In 1 woord … fantastisch!
23 dec 2022 om 19:25 Prima gegeten, maar het smaakte niet heel Thais
22 dec 2022 om 18:24 eten was top. niets op aan te merken. maar de bezorger moet een nieuw brilletje denk ik. een bellenbord met 42 namen en deurbellen in de hal op 2 meter van waar hij stond maar hij kon de bel niet vinden. kon ik naar beneden om de deur open te doen.
18 dec 2022 om 9:07 Het eten was heerlijk en op tijd bezorgd!
16 dec 2022 om 7:32 Eten was heerlijk! Maar een volgende keer haal ik het wel af. Thuisbezorgd was ruim drie kwartier te laat. Ik heb gebeld met de streetfoodbar en die legde me uit dat ze afhankelijk zijn van hoe laat er een bezorger komt opdagen. Dat is toch idioot???
14 dec 2022 om 14:07 Mijn bestelling was lekker, mijn man vond het redelijk.... Bezorging was bijna een uur te laat,en ook geen telefoontje om dat te melden! Dit was eerste maar ook de laatste keer dat wij daar bestellen!
11 dec 2022 om 9:44 Weer niet gekregen wat ik besteld had. KIP. Dat zijn die beesten met veren die eieren leggen. . Dat is iets anders dan vegetarisch!!
9 dec 2022 om 23:43 Prima eten maar 90 minuten wachten duurde echt te lang.
7 dec 2022 om 20:13 bij het bestelde "mix 2 rijstgerechten" ontbrak de rijst.